🔎 Mijn Portaal Ik heb spoed

Gemakkelijke links

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om informatie over het lichaam te krijgen. We hebben als huisartsen in de regio een selectie gemaakt welke apps betrouwbaar, makkelijk in gebruik en van toegevoegde waarde zijn. Deze apps bevorderen de gezondheid en vergroten de controle over eigen gezondheid of ziekte. De apps zijn beoordeeld met sterren om aan te geven hoe bruikbaar de apps zijn (max. ★★★★★).

Thuisarts ★★★★★

Thuisarts.nl is dé website waarmee je betrouwbare informatie over ziektes krijgt. Deze website is gemaakt door huisartsen en is gebaseerd op de landelijke richtlijnen huisartsenzorg. Een écht onmisbare website voor uitleg en advies over gezondheid en ziekte. Raadpleeg deze dienst altijd eerst voor je contact met de huisarts opneemt.


Bekijk website

Moet ik naar de dokter? ★★★★★

Snel weten of je naar de dokter moet? Met deze tool krijg je meteen duidelijkheid. Op die manier weet je wat je moet doen en voorkom je onnodig wachten bij de huisarts of huisartsenpost. Ga naar de website of download de app in de Apple Appstore of Google Playstore.


Bekijk website

Minddistrict ★★★★★

Wil je beter leren omgaan met werkstress, slaapproblemen, piekeren, drukte, neerslachtigheid, alcoholgebruik of wil je méér gaan bewegen en een beter voedingspatroon? De Minddistrict app en website helpen je online om die invloeden te verminderen en je leefstijl te verbeteren. Ga naar de website of download de app in de Apple Appstore of Google Playstore.


Bekijk website

Apotheek.nl ★★★★★

Apotheek.nl is dé website voor al je vragen over (zelfzorg) medicijnen en vergoedingen met instructievideo’s. Ga naar de website of installeer de Webapp.


Bekijk website